Gott nytt år allihop!!

Imorgon är det nyår, men vi firar endå sista dagen på 2009 (som kanske alla vet). Men jag trodde att vi skulle fira den första januari XD Jag är hos vendela, emma och deras familj och kör singstar :) Vi har precis tittat lite grann på Kalle Stropp & Grodan Boll XD Den är bra för att vara tecknat tycker jag ( den är rätt gammal). Nu ska jag sjunga en låt så jag kan inte skriva mer...


Såg New Moon idag :D

Igår va jag och Linn hemma hos mig och hon skulle sova över. Hela veckan har det varit kompisar som har sovit över hos oss. Först Jacqueline (http://tjugofyyrasju.blogg.se/) sen Vendela sen både vendela och emma och idag Linn (http://linnelena.blogg.se/). Klockan typ 2 kom mormor & morfar, vi skulle se på bio (new moon) då hade Linns pappa redan kommit. Filmen va JÄTTEBRA! Fast lång...Den va bättre än ettan tyckte jag. När jag kom hem så åt jag middag och nu spela jag dator (e inne på kpwebben).
HEJDÅ!
P.S
Om du gillar twilight, då måste du se new moon!


Mitt nagellack (Jag blev riktigt nöjd)


Jag fick rött nagellack i julklapp (jag hade redan den svarta). Då fick jag en ide! Jag skulle måla varannan svart och röd. Jag målade röda prickar på den svarta och svarta på de röda. Och vips hade jag jätte snygga naglar! (Inte för att skryta!) Här ovan kan ni se hur den såg ut.
HA D BRA! :)
Clara

Mina julklappar

Nu har jag laddat upp bilden på mina julklappar och så här ser dom ut:

Jag fick:
Black Star parfym
Snobben pyjamas
Häst skrivbok & en lila glitter penna
Grå Hello Kitty tunika
Jeans tights
Nitskärp
Helllo Kitty Necessär
Tre nagellack i färger: Rödglittrig, röd och lila.
Hello Kitty mini spegel
 mascara (jag använder det aldrig men kanske på ett kalas)
Min drömklänning
Guinnes rekord bok 2010
Amanda Jenssen skiva Happy Land
Ice age 3 film
Biobiljett till Twilight new moon
Två presentkort på Kappahl
pengar
Tefat som man åker på i vintern
Choklad
Jag fick väldigt många julklappar, och jag blev riktigt glad för dom! :)
HEJDÅ!
Clara
P.S
Hoppas ni fick en god jul och roliha julklappar!

God jul!

Hej allihop! :) Jag är hos min mormor och morfar (är med mamma,pappa, syrran också). Jag har tagit kort på alla julklappar jag har fått. Det har Ebba (syrran) också gjort. Jag kan inte sätta in bilden för dom har en annan dator :( Men jag kan göra det imorgon eller när jag kommer hem. Jag fick allt jag ville ha på önskelistan förutom en grej (My secret world DS- Spel). Men jag blev inte sur (Jag är INTE bortskämd!), för jag fick en massa pengar av min farbror m.m. Kanske lite för mycket :S Jag önskar er en riktigt god jul (kanske jag redan har sagt) och  gott nytt år!
önskar Clara :)

Julafton imorgon!!!

Jag fattar inte att det är julafton imorgon! Hela december har gott jättesnabbt känns det som. Varje år är det så mysigt på kvällen  tycker jag, eftersom vi åker till mormor och morfar (tar typ bara 5 minuter att åka dit) och när vi kommer in så har dom på tv:n och då är det tomteverkstan :) (asso det där som är varje år). Vi tittar en liten stund på tv, sedan äter vi mat. Mitt favorit program på julafton är: Tjuren Ferdinann, Kalle Anka & den knäppa fågeln, När långben kör husvangnen, Karl Bertil Jonssons jul och jag tror faktist att jag tycker alla program är bäst XD Jul maten är så god!! :P Varje år tänker jag att jag inte ska tjata om när vi ska öppna julklapparna, men det kommer automatiskt ut att jag gör  det ändå :S Snart ska jag pynta granen (när mamma & pappa kommer hem).
HEJDÅ!
P.S
Jag önskar er en riktigt god jul! <33
/Clara

Hej alla bloggare! :D

Idag snöar det för fullt! Jätte roligt tycker jag! Alldelles nyss hade jag en kompis hemma som heter Klara (vi heter samma namn, men jag stavas med c). Först tittade vi på tv, men när vi hade tittat på typ 3 avsnitt så gick vi upp på mitt rum och körde 5 kamp :D Jag hade 2 rätt så stora plast lådor som jag och Klara satt i XD Jag hade en liten rosa matta, vi höll i kanterna på lådan och försökte åka genom att nästan hoppa och sammtidigt sitta ner. Det gick faktist rätt bra men Klara vann (såklartXD). Som nummer 2 skulle vi ha dragkamp, rättare sagt DRAK-AMP! Asso, jag hade en gosedjurs drake som var lång som en orm, så vi drog i den XD Men vi tröttnade efter typ 40 sekunder. Så vi skulle göra 3:an istället. Men jag va jätte nödig av skratt så jag sprang ner till toaletten. Vi kom på att vi skulle ha bowling i mitt rum! Ja, asso jag har som en trädocka som man kan öppna så den i blir mindre och mindre. Vi skulle öppna alla som att ha som käglor och så skulle vi ha nogon stor studsboll som bowling klot. Men när vi skulle börja så ringde Klaras pappa och sa att hon skulle hem :( Knäpp 5 kamp va?! XD Jag har flera vintertips att ha ute! :) man kan göra snögubbs tävling, skidor på tomten XD (det gjorde jag och Ebba förra året, riktigt pinsamt) och snöbolls krig!
HA D BÄST!
CLARA

Jaa!<33

hej alla läsare!
Undrar ni varför jag är så glad? DET ÄR FÖR ATT DET ÄR JÄTTEMYCKET SNÖ UTE! Som jag har längtat! Jag har till och med väntat enda till 1 december! I lördags började det snöa men dagen efter (när det va lucia) smälte snön bort :( Men imorse såg jag att det kom en himla stora snöflingor fallande :D När jag skulle gå till skolan (med Linn och Klara) så var nön typ upp till tårna. Det slutade snöa typ k.l 12. På rasten kastade de flesta i klassen snö bollar på väggen/på någon annan, Joshua (en i min klass) började kasta snöbollar på Linn. Vi gick till Helena (min fröken som sagt) och sa till henne (inte för att vara skvallerbytta). Vi sa också att några andra ksatade, så Helena tog upp det med dom efter  rasten, för att varje år så har hon sagt till alla att det är förbjudet att kasta snöboll på skolan. Sedan blev alla lyckliga i alla sina dagar... VAD SÄGER JAG!XD Leva lyckliga i alla sina dagar :S Jag måste skria färdigt nu så jag inte blir galenXD
HA D BÄST SA EN HÄST:S
CLARA


                                                                                                                                                 

Min Lucia bild


Mysig dag igår!

 

Hej alla läsare! Idag är det ju lucia så dom flesta ska lussa för släkten. Eller vissa kanske till och med plingar/knackar på hos de dom inte känner. Igår var det nästan den mysigaste dagen på hela året :) Först red jag, sedan kom jag inte ihåg vad jag gjorde XD Just det! Det första jag gjorde var att jag gick ner till mamma (pappa och Ebba var på handbolls match). Jag satte på datorn och tittade på julkalendern (även fast jag tycker att den e skitdålig) och lite efter så lyssnade jag på radio kalendern. Jag åt såklart frukost sen. Efter det så  red jag på min ridskola. Efter ridningen så kom jag inte ihåg, och lite senare (typ klockan 4) kom Ebbas kompis och va med mig och Ebba och ritade julkort. När jag tiittade ut såg jag att det snöade jätte mycket! Alla blev glada och jag, Leila (Ebbas kompis) och Ebba satte på oss vinter kläder, hämtade ishockey klubbor, tennis boll och sprang ut och körde "målstå" på gatan. Efter ett tag så kom Ebbas kompis Jacqueline  hem och vi skulle precis in och spla spel. Då frågade vi henne om hon ville vara med oss och det ville hon. Egentligen så ville vi spela "monopol" men vi hittade aldrig spelet, så vi spelade istället "den försvunna diamanten". När vi hade gjort det så skulle Leila hem så jag, Ebba och Jacqueline gick ut och spelade hockey. Sedan var det jätte mycket snö på marken så vi hämtade hennes dubbel pulka och åkte på den på vårann tomt XD XD Sedan kom vi på en annan roligare ide. Att hoppa på hennes studsmatta med skor! XD i typ en halvtimme. Det sista vi gjorde va att ringa en kille i deras klass. Jag tyckte det var långtråkigt för dom pratade med honom i typ en halvtimme. När vi hade pratat färdigt så skulle Jacqueline hem. Så jag och Ebba gick också hem. När vi gick in så skulle vi se på film. Vi såg på "The shining"! Den va från 15 år men jag skulle blunda när det blev läskigt. Jag blundade bara en gång.  Det ända som var läskigt med filmen var att det var fruktansvärd läskig musik! Vi tittade bara på halva, så vi såg klart den imorse.
Vad tycker du om snön? Och vad tycker du om lucia? Kommentera!

Det va allt för den här gången!

CLARA

P.S

Jag glömde skriva att jacqueline är vårann granne.


Min fula lusse bulle

Här har jag min fula lussebulle som jag nyss ritade på paint. Den blev ju asful! Först så trodde jag att den skulle vara lätt att göra men det visade sig vara jätte svår. Så ni vet så e den där svarta fyrkantiga grejen en plåt.
Vad gillar du för någon lusse bulle, hemma bakad elr köpt? Sriv en kommentar!
HA D BÄST!
Clara

*Host, host!*

Hej
jag e sjuk idag :( Jag blev det igår i skolan. Efter halva dagen i skolan ringde Helena (min fröken) till min mamma, så när hon ringde klart så fick jag gå hem. Efter  typ 2 timmar kom hon hem från  jobbet (det tar rätt lång tid att åka från hennes jobb...) och va hemma med mig. Medans jag väntade såg jag på tv och läste nya KPnummret. Det var super dåliga program, som: "hurra för Kalle!", "I drömmarnas trädgård", "storasyster & lillebror" och lite mer. Idag har pappa varit hemma med mig och jag jag hostar typ hela tiden! Men ändå så har jag haft en rätt så bra dag. Jag ska vara hemma imorgon med och på fredag e det luciatåg i skolan. Men ändå så e det inte så kul att bara sitta i publiken. Förra året i 2:an klädde alla 2:or ut sig till tomte nissar och tomte nissor och 5:orna e lucia, tärna och stjärn gosse.
Hostiga kramar av Clara

Hej :)

I lördags var jag med mamma i farsta centrum. Jag tog en massa bilder när jag va där med Ebbas kamera! Men när jag skulle lägga in dom på datorn så hade jag inte haft minneskortet i kameran så jag kunde inte klägga in dom :( Jag och mamma va inne på "lagerhaus" och skulle köpa en present till min klasskompis. Jag hittade en spar bössa som jag ville ha, den hade dollar märket på och jag tog kort på dom. Sedan hittade jag ett par knäppa glasögon, det stod "cool" på dom, där man har ögonen i var oen och cet och let var på sidorna och dom tog jag också kort på. Mamma hittade en tuggummi maskin så den köpte vi till Linn (inte min bästis, men en annan Linn). Vi gick också in på "panduro hobby" och köpte lite  pyssel. Det pysslet var rätt dyrt så det gick åt typ 400 kr :S XD. Vi fickade en stor jätte god kanelbulle också. Efter det så gick vi in på "Lindex" och sist till kappahl. Där tog jag kort på min drömklänning. Den är rosa med svarta rutor och en svart rosett. Dagen efter ( på söndan) så bakade vi lussebullar. Vi tog kort och då var minneskortet i :) Så vi tog lite bilder så när jag har tid så kan jag sätta in dom på bloggen.
HA D BÄST!
//Clara


RSS 2.0