Hemma igen

jag kom hem typ för en halvtime sedan. Jag tog lite bilder men en bild på en staty av en räv blev det filfel på så jag kunde inte lägga in den =( men alla andra gick =) Dety blev inte som jag trodde med dagen, det var nästan bara Ebba som köpte kläder så jag fick ont i fötterna av att stå och vänta med mamma när hon skulle prova kläderna. Men jag blev iallafall nöjd med vad jag köpte (3 saker). Här kommer lite bilder!
Ful min på mig XD

Håller i påsarna

sakerna jag köpte va: En jeansjacka (ska ha i vår), en bok och Sims 2 H&M fashion prylpaket (kostade bara 159 kr för sims!)

Jag hade lite finkläder idag (vet inte varför)
HEJDÅ!


Shopping!

Hejhej =)
Idag ska jag shoppa lite i stan med mamma och ebba. Det ska bli jättekul! Det var typ 100 år sedan jag skrev ett inlägg på bloggen  Men nu är jag tillbaks XD! På måndag är det sportlov och jag har inte planerat så himla mycket. En dag ska jag vara på mammas jobb =) Dåligt är att man kan inte va inne på roliga hemsidor :/ T.e.x som kpwebben, spela.se och sådant. Hoppas att man kan gå iin på blogg.se för då kunde jag ta med mig kameran och lägga in inlägg på min blogg! Jaja, jag får väl drömma mig bort litegrann men snart ska jag åka. Jag måste bara borsta tänderna (har inte gjort det än XD). Såklart kommer jag ta med mig kameran när jag åker.
HEJDÅ!

Bra helg!

Hej allihopa!
Idag är jag hemma från skolan eftersom att jag har jätteont i min hals, så jag orkade inte gå till skolan idag, men på tisdag ska jag det. Idag har jag inte lika ont som igår, för då k'ändes det som att jag hade en sten i halsen XD I fredags så va jag hemma hos min kompis Klara och sedan när pappa och Ebba skulle hämta mig så åkte vi till Linnea (vårann kompis) och hon skulle klippa oss. Jag klippte bara topparna. Sedan hade Ebba och jag en kompis hemmma som skulle sova över hos oss. Hon heter Olivia (jag tror att hon också har en blogg men kan inte namnet på den). Vi tittade på en film som hette "Under ytan", den var ganska bra asso den var ju skithemsk! Jag gillar egentligen inte våldfilmer men den här var rätt okej. Egentligen är den filmen från 15 år! :O Men mamma var med. i lördags hade Ebba match, men efter det så åkte vi till våra kusiner som är 4 år =) (deras lillebror Sigge är snart 2 år och har börjat säga mamma, oj, aj och boll XD). Ebba har tagit kort på dom typ förra månaden, vi hade med oss kameran i lörsags och tog lite kort på dom och jag/Ebba ska kanske lägga in dom någon gång. Jag tog en jätte rolig bild på Harald 8en av dom) när han hade satt på sig dykarglasögon! XD Jag tänker sätta in den bilden om vi får. För vi måste ju fråga deras föreldrar om lov först!
HEJDÅ!
P.S!
Visst var det längesen jag lade in ett inlägg?!

Jag kom inte in på branbergen :'(

Igår sökte jag in till branbergsskolan i sångklass när jag ska börja i 4:an. Innan så¨var jag hemma och övade på alla låtarna jag skulle sjunga och sådant. När jag skulle åka till skolan (brandbergen) för att sjunga så gick det inte så himla bra när jag skulle sjunga "lalalalala!!". Det var det första  jag sulle göra så jag var lite nervös också. Man fick reda på det på kvällen, men då var jag och tittade på när Ebba (syrran) red. Pappa var hemma så han svarade och då sa de att jag inte kom in =( De sa att jag sjöng lite falsk, men jag råkade bara göra det en gång! men egentligen så vill jag hellre gå i orkesterklass som Ebba. Men då måste man gå i 6:an och det är ju om typ 2 år, pallar inte vänta... Men aja, nu går det inte att ändra på saken.
HEJDÅ!

Måndag

Idag är det den tråkiga måndagen där man aldrig gör något känns det som -.- Men  imorgon ska jag söka in till branbergsskolan när jag går i 4:an (efter sommarlovet). Hoppas att jag kommer in! min bästis Linn gjorde det så då kan jag gå i hennes klass kanske. När jag ska börja i 6:an ska jag söka in i orkesterklass för att jag ska börja på trummor snart. Igår hann jag inte lägga in bilder som jag skrev, men aja.
HEJDÅ!

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag och hoppas att alla har det bra idag! Själv ska jag nog sitta och mumsa i mig lite ghele hjärtan XD Jag tror att jag tar kort på något idag, lite senare så ni får nöja er med en liten söt google bild så länge =)

HEJDÅ! <33

Shopping runda i Handen Centrum

Idag var jag med min bästa kompis Linn! Vi var i handen centrum och shoppade. Jag köpte inget, men Linn köpte 2 tröjor. Till mellis åt vi på Mc Donald's och när vi hade gått runt i lite butiker så fikade vi lite på Kondotori Paus. Jag tog en cocos boll och Linn tog 2 masariner. Jag var i handen centrum med min kompis Matilda och då provade jag 2 tröjor i omklädnings rummet på kappahl. Jag kunde välja på en tröja (för att jag hade ett presentkort och ett rabbatkort) och jag valde en jätteskön långämad tröja mot en t-shirt. Idag hittade Linn den när vi var inne på kappahl och köpte den, så vi kommer ha likadana tröjor (jag ska köpa den när jag har råd.), men det gör inget. På H&M fanns det typ 3 tröjor som kostade bara 49 kr styck! Så Linn köpte en av dom, jag tänkte det men jag hade inte råd (jag hade 20 kr med mig). På Mc Donald's såg jag att Ebba och hennes kompisar satt och åt mellis där, så vi började prata med dom litegrann. Linn har en blogg, så läs den! http://linnelena.blogg.se/. Ebba har också en blogg, men jag har redan den som en länk, klicka på den!
HEJDÅ!

Nu kommer bilderna!


 




Maten var god, men mamma lade i tofu i så den var inte god, själv har jag aldrig smakat det förut, mamma smakade i affären (det fanns ett litet bord där man kunde provsmaka) och hon älskade det så hon fick receptet och lagade det. Men det smakade gummi, så det var inte så gott. Vi åt wok. Frukterna tog jag kort på bara för att de är så goda! Särskilt Lichi frukten =P Frukterna var: Lime, Lichi och mango.
HEJDÅ!

Maten igår XD

Jag lägger in bilderna sedan. Ska bara fixa en grej...

Längesen!

Hej allihopa!
Idag har jag ridit och det var kul... Jag har inget att skriva direkt :/ Jo förresten! När jag va med Klara i min klass så ville vi köpa bananasplitt (glass, marräng, banan, chokladsås och vispgrädde.), men det fick vi inte av mamma :( Men hon lovade att vi skulle köpa det på fredag istället (men då får ju onte Klara, men jaja... XD). Men såklart så glömde mamma det igår. Så vi ska äta det idag istället :) Någon som ska se på melodifestivalen ikväll? Jag tycker det är töntigt och tråkigt, men jag vill se första gången och se vilka som är med. 
 Hot or not??
HEJDÅ!

RSS 2.0