Jag fyller år på måndag!

Tja allihopa!
Igår hade jag tjejmiddag och det var ganska kul =) Jag bjöd Matilda, Klara, vendela och Linn. Men Linn kunde inte komma för att hon var sjuk =( Igår hade vi "Klassens dag" i skolan. Det är att vi fick se på film, fika, spela wii, rita och sådant. Inga läxor! Eller jo, vi skulle läsa upp en och hade läxförhör på en annan. Aja, det tog typ bara tio min. Imorgon ska jag ha släcktkalas, men jag fyller år på måndag.
HEJDÅ!


12:42

Tja!
För et tag sen så red jag! Det var jätte roligt, för vi galopperade. Snart fyller jag år och då ska jag ha tjejmiddag =D Snart ska jag och mamma köpa kalasprylar och muffinsformer på lagerhaus för att vi ska äta muffins på min tjej middag. Nu kommer lite bilder på när jag och Ebba hoppade studsmatta i typ onsdags XD






HEJDÅ! xD

Skönt väder idag!

Tja!
Idag har jag såklart varit i skolan. På fritids lekte jag och Matilda i min klass i skogen att vi va vampyrer. Det var jättekul!! XD Snart ska jag gå till scouterna och då ska jag sälja majblommor =)
HEDJÅ!

Hej

Hejsan allihopa xD!
Idag har jag haft musik i skolan och vi fick göra skitroliga grejer!! Vi fick spela instrumment, asso vi fick en lapp om vilka instrumment vi skulle spela så skuklle man komma överens om vem som skulle spela vilket och jag fick spela synt =) Piano är jätte svårt (Synt är typ samma sak ju) men synt va jättelätt! Låten va skitbra faktiskt! xD
Har inte något annat att skriva om faktiskt så tjarå!

12:36

Tja!!
Igår såg jag på "Sweeney Todd" (vet inte hur det stavas). På tv alltså. Den va inte läskig, men jäkligt äcklig. Dom skar halsen av varann när Mr. Todd skulle raka dom! XD De gjorde köttfärspaj av människorna!! XD :S de som åt pajerna fattade ju såklart inte att det var gjort av människorna.

Jhonny Depp

Glad påsk!

hej!
Idag har jag varit med KLara idag (Typ hela dagen XD). Hon gick hem typ för en kvart sen. På affären i västerhaninge centrum "Parfym och Hälsokost" fanns det en tävling som jag och Klara deltog i och vet ni?!... Igår fick jag reda på att JAG VANN!! Det va en teckningstävling där man skulle rita det man tänkte på när man kom in i affären. Man skulle skriva sitt namn och telefonnummer så dom ringde när så man fick reda på om man vann eller inte. När jag ritade hade jag ett papper under den teckningen och råkade skriva på fel papper XD! Tur att Klara gick in i affären just den dagen, de sa till Klara att jag inte hade skrivit telefonnummer så Klara ringde mig och sa att jag skulle gå till affären för att jag hade en överraskning där och då vann jag!! Vinsten var ett stort påskägg (lite nyttiga godisar i också).
HEJDÅ!

RSS 2.0