PARIS!!!

Jaaaa!
På onsdag åker äntligen jag, mamma, Ebba, Leila och Saloua till Frankrike! Jag läääängtar dit! Vi åker typ till flygplatsen typ k.l sex, så imorgon ska jag lägga mig typ k.l kvart i åtta xD Aja, nu har jag inget mer att skriva om, så hejdå!


wow.


Äppel muffins! :P





Mums! Dom va jättegoda :)


Åhh! Det är så svårt!

Hej igen!
Jag har börjat tänka på idol att man kan ju rösta på Madelene eller Jamilla om vem ska komma vidare och jag tycker att Madde är bättre än Jamilla, men jag vill se mer av Jamilla för att hon ar egentligen en bra sångröst! Aja, vi har iallafall röstat en gång på Madde.
Hejdå!



Lördag :)

Hej!
Jag sitter i soffan och tittar på tv med Ebba. Mamma och Pappa är i skogen och plockar svamp. Urrk!! Svamp är det äckligaste jag vet som man kan äta! Jag red för typ några timmar sedan och jag red på Curt :) Vi red ut för att det var så varmt ute. Jag kanske ska va med Vendela snart. Okej, men hejdå!









Marina and the Diamonds- i am not a robot


Haha! Den låten finns på en lindex reklam xD Skitbra =)

Hej :)

Tja!
Just nu tittar jag på tv. Haha jag ser på "Tess & Ubbe" xD Skittråkigt... Men jag ska stänga av nu och, öhh försöka hitta på något.
Mors, mors! <3

Så jäkla fula xP


Haha, jag i smink!

,
Det blev inte så bra där uppe xD



Mina nya skor!



I affären såg jag och mamma lila converse! Fasst vi tänkte köpa gröna, men lila är snyggare!
HeJdÅ!

Rubrik...??

Tja!
Idag är det äntligen fredag! Veckan har faktiskt kännts lång! Men oftast känns den kort. Jag vet inte vad jag ska skriva... Jag kanske ska spela "Ice Age 2" med Ebba, men jag vet inte om hon vill >:(
Hejdå!

Torsdags outfit!


Tröja- H&M
Jeanstights- Kappahl
Barbapappa strumpor- H&M

Mors, mors galorsch!

Vill köpa nya converse!

Hej!
Just nu letar jag runt gröna converse på google. Mina rosa har blivit för små nu, så jag och mamma ska köpa gröna. Först ville jag ha gula, vinröda eller gröna. Men det är lättats att hitta gröna.


Mina nöjdaste top model bilder! =D

Hej!
Idag är jag inte i skolan för att jag är sjuk. Här kommer mina nöjdaste bilder från mina topmodel målarböcker! Vet du inte vad top model är?Okej, det är en målarbok med modeller som är nakna (Asså... Man ser inte brösten och... öhh, a ni kanske fattar xD). Sedan kan man rita dit kläder. Haha det är skitkul!

Sommartema!

emotema! Ebba har gjort den till höger =P

Ridtema!

cowgirltema!

sött tema!

Gothtema!

Partytema!

Hösttema!

Klänningar!

Prinsesstema!

Baltema! Ebba har ritat den röda klänningen.
Hejdå!

Chele råtta! =P







Hejdå!

I don't like sundays...

Haaj!
Typ hela dagen idag har jag varit med Vendela =) Det har varit jättekul! Asså, åhh!! Jag vill inte till tråkiga skolan imorgon!!! Det är så tråkigt! Aja, ska äta våfflor snart (Inte som middag asså, men kvällsfika)! =P
Mors, mors!

Todays is the best day of the week!! =D

Fredag alltså! xp Jag längtar till ikväll (Då är det fredagsmys) och jag är redan skiiiit sugen på chips! =P Just nu ser jag på tv (På creepschool xD) Jag har inget annat att skriva om, såå... Mors, mors!

Är med Klara nu =)
















Jag i min baseball jacka <3






Love Nirvana! <3


Äntligen köpt baseball jackan!!

Haloj!
Igår när jag och mamma skulle köpa present till Ebba (Hon fyller år imorgon!) gick vi in på gina, men vi hittade inget till Ebba där, men jag köpte en blå baseball jacka som jag har velat haft sen i somras!

Den passade perfekt, men armarna va lite långa, men det var snyggt ändå!

Hejdå!

RSS 2.0