Tog hål i öronen igår! :D



Lite suddig bild, men aja...

Pappa e bara för konstig! x) <3



Kolla vad pappa gjorde igår på morgonen! Haha :)

Snö, igen =(

Hej!
Det har snöat heela dagen ju! Det gillar inte jag, jag tycker det fortafarande för tidigt! Fast iallafall så är det ju snart första advent... Jag är förtfarande jätteförkyld men jag var tvungen att gå i skolan -.- Imorgon också, för då ska jag ha utvecklingssamal! =( Men om jag fortfarande är sjuk på torsdag så får jag va hemma! =D

Hejdå!


Ska kanske ta hål i öronen!

Hej!
Jag är såå sugen på att ta hål i öronen! Jag pratade med mamma igår och hon sa att det va okej :) Så jag ska göra det, öhh, någon gång! Jag ska ta två hål (I ett asså) :)

Se hela bilden

Nirvana- Rape me


<3

Skolkatalogen har kommit, jaaa!!!

Tjohlahopp!
När pappa hämtade posten så hade min skolkatalog kommit! Självporträttet blev skiiitbra, men fotot med hela klassen blev sådär. Jag har aldrig fått ett så bra självporträtt! Måste äta nu, hejdå!

Torsdag 18:01

Hej!
Jag är jätteförkyld!! Kanske ska va hemma imorgon... Jag ska äta om typ 5 minuter. Det blir samma mat som det blev i skolan! det är älgskav och jag gillar det inte så mycket direkt... Aja, det kanske är godare än skolans.
Mors, mors!


Läste två Bamse tidningar förut xP När jag var liten prenumererade jag och Ebba på Bamse! Vi har typ 80 st. tidningar xD 

U2- Sunday bloody sunday



jag har tänkt på den här låten heela dagen, men den är ändå jättebra!

Har inte bloggat på så länge...

Tja!
Jag har inte bloggat så mycket på sistonde, bara så ni vet! Det har inte hänt något specielt eller något =P Bra, nu vet ni x)

Lalala...

Hej!
Det har varit en ganska tråkig dag hittils... I tisdags snöade det :( Jag blev jääätte arg! Men nu smällter ju den lite, jag tror nog att den smällter helt typ på söndag. Jag vet inte vad jag ska skriva mer! Aja, Hejdå!!


Haha, fin bild faktiskt xP

red hot chili peppers- Otherside



Jättebra låt :D

Måndag 18:53

Tja!
Idag fick vårann klass en ny lärare! det är för att vårann förra är gravid och ska få ett barn snart. Vårann nya fröken heter Lena, och vår förra heter Helena. Det är ju typ samma namn x) Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Hmm... Just det! Imorgon ska jag gå på begravning, för en som vi har känt vääldigt länge har dött :( 

Hejdå <3

Naturhistoriska riksmuseet

Hej!
Igår var jag och familjen på museum! Det var inte så kul eftersom det va så mycket folk! (Särkilt ungar -.-) Annars är det kul att va där faktiskt x) Här kommer lite bilder:














Ful bild på mig i en låtsas grotta -.-

Hejdå!

Rubrik???

Tja!
Idag har jag varit med pappa och Ebba. För en stund sedan så tog vi en promenad på årsta. det var jättemysigt :) Nu ska Ebba ha träning och pappa skulle till Handen och jag kommer inte ihåg vad han skulle göra, men a, iallafall, så nu blir jag hemma i typ tjugo minuter och spela sims. Haha! Jag och Ebba har typ fått "sims sjukan" xD
Mors, mors, gallorch! xP

Ärtsoppa till lunch :)


va inte berädd på att Ebba skulle ta x)


Det ser ut som spya!! Fasst det är skitgott :)

Ska bara lägga in en låt...


Älskar black sabbath <3

It's raining out there <3

haaj!
Idag har inte jag gjort något alls typ. Bara varit hemma och tråkat, vasst så tråkigt har det inte varit, men det har inte hänt något. Nu ska jag ta ett bad och tvätta håret.
Hejdå! :)


GRATTIS MAMMA 43 ÅR!!!

Hej!
Idag fyller min mamma 43 år :) Gahh! Ingen i familjen har köpt någon present till henne, men hon sa att hon inte ville ha något, men hon sa så här igår:"Jag skulle gärna vilja ha ett  gott te, men inget annat." Någon av oss kan väl köpa det... Okej, nu har jag inget mer att skriva så hejdå!


RSS 2.0