Tjejmiddag igår!

Hej!

Igår hade jag tjejmiddag för att jag har fyllt år (i tisdags). Jag bjöd bara Vendela och Klara. Vi hade askul!!








Hejdå!;D



Torsdag 18:23

Hej!

I födelsedagspresent fick jag boken "Som trolleri" av mormor och morfar och idag började jag läsa den (faktiskt för andra gången) och när jag kom hem från skolan läste jag ut hela boken! Jag äääälskar den boken, den är så sjukt bra!! Nu måste jag äta, hejdå!:)


made by clara

Hello!

 I födelsedagspresent fick jag pärlor+pärlplattor av min mormor och morfar och så fick jag saker så man kunde göra egna sudd med från Vendela, Emma, Mia och Leffe :)



Jag fick också en top model-bok med kändisar i (gillar inte dom kändisarna, men det är skit kul att rita i boken!) av Ebba imorse, jag har ritat dom här bilderna hittils:


Lady Gaga skulle kunna ha den här faktiskt...


Kesha, mesha, pesha, flesha, besha...

Mors, mors!!


söndag 17:55

Tja!

Jag orkar inte blogga nuförtiden när det är så fint väder hela tiden och så och jag har typ inte tid. A, förutom att jag skriver hur många dagar det är kvar till min födelsedag x) Ikväll hade jag och mamma tänkt at vi skulle se "När lammen tystnar" med familjen för att mamma säger att den filmer är så hiimla bra och vi har försökt få tag på den men det går visst inte så vi har lånat den filmen av min farbror :)

Hejdå!8)


2 dagar kvar!! :O

Läängtar!!


4 dagar kvar...

tills jag fyller år!:D


blå & rosa

Tja!

Jag har precis målat någlarna. vad tycks? :)





Nu måste jag gå ut! Jag ska äta grillad korv ute på tomten :)

Hejdå!♥


5 dagar kvar...

tills jag fyller år!! :D :P :) Läängtar!


varit sjuk :(

Hej!

I måndags blev jag sjuk! Jag kräktes på morgonen och var sjuk resten av dagen, men dagen efter så blev jag typ frisk, men igår så blev jag dålig igen då kräktes jag på kvällen! Men idag mår jag bra och känner mig frisk :) Det var så sjukt tråkigt att vara sjuk på påsklovet!! Hoppas att jag INTE blir sjuk igen!

Mors, mors!


Söndag 17:47

Tja!

Jag och familjen har precis varit hos mormor med mina små-kusiner och innan det så var vi hos Vivvi, Tobbe och Ludde en liten stund och fikade :) jag älskar vädret idag, det är så hiimla skönt!! jag har varit ute hela dagen! Just det, imorse så cyklade jag, Ebba vendela och Emma! det var skitmysigt :)

Tjao!


vår outfit


Jeans jacka- H&M
T-Shirt-Kappahl
Jeans-Kappahl
Converse-Köpta i Paris


tandläkaren

Hej!

När mamma kommer hem så ska jag till tandläkaren. Jag har inte varit där på jäättelänge! Jag hatar tandläkarsmak, och framför allt kameran i munnen! UUCSHH!!


Tur att jag inte ska borra! xP


Outfit


T-Shirt-?
Jeans-Kappahl
Armband-BR Leksaker


påsk pyssel

Tja!

När Klara var hemma hos oss så påsk pysslade vi! Det var kul, men jag gjorde en godisask som jag har gjort förut, men idag så fick jag göra om den typ tre gånger för att jag gjorde något konstigt med måtten :S

Här kommer Klaras påskkort:


Skitsnyggt, Klara!;)

Mitt kort:





min godisask :)









Hejdå!♥




Mickey Mouse

Tja!

Ritade den här tidigare idag:



XOXO!


Film =)

Tja!

Jag och Ebba har  precis kollat på Lejonkungen 3, det var så hiimla längesen!






Spännande film...


Våra maskotar :p

Hejdå!;P


Trummor

Tja!

Jag har precis kommit hem från trummorna och nu ska jag äta direkt :) Hinner inte skriva mer, hejdå!


Bed of roses

Nu bytte Ebba batterier...

Outfit:

Byxor-Cubus (tror jag)
Tröja-Kappahl
Benvärmare-?
Halsband-H&M


Örhängen-Glitter


Tisag 15:10

Tja!

Idag hämtade pappa mig från skolan typ klockan ett för att jag skulle till doktorn för att jag hade en konstig sak typ över midjan, men det var inget speciellt :/ Sedan när jag kom hem öppnade jag brevlådan och där fanns nya kp-numret! Då åt jag mellis och läste lite :) Och nu sitter jag vid datorn och har lite halvtråkigt. Jag tänkte lägga in en outfit-bild, men då så var batterierna i kameran visst inte laddade :S Vet inte om jag hänger med Ebba och mamma till stallet idag... Amen hejdårå! ;D


Blev sugen på att plocka vitsippor av någon konstig anledning x)


Måndag 19:48

Tja!

Den här dagen har faktiskt gått snabbt tycker jag! Men måndagar känns typ alltid så långsamma! Jag har precis handlat med pappa på coop :) Idag i skolan såg vi på film. Vi såg på "Mitt liv som hund"! Ingen hade sett den förutom jag. Förut var det Ebbas favvofilm och när jag va liten hatade jag den filmen, men nu tycker jag att den är asbra!! Jag störde mig faktiskt lite på att typ alla i min klass sa så här hela tiden:" Åhh, vad äcklig den här filmen är!", men jag tycker inte den är så himla farlig :S

Mors, mors!<3

P.S!

Jag blev jättenöjd med min nya hedader och design!!


NONNO! bilderna till headern :]







tck så mkt! :)<3


Rubrik??

Hej!

Jag har precis varit hos mina kusiner :) Det var jättekul! Dom är så hiiimla söta!!<3 Nu ska jag sova så jag inte blir jättetrött imorgon till ridningen.

Tjao!


The sounds- Rock n roll


Fredag 15:21

Hej!

Äntligen fredag! Okej, jag vet att jag alltid skriver "Äntligen fredag!" när det är fredag. Men det är så skönt! Idag har Ebba hanbollsmatch som är typ långt borta, så mamma och Ebba kommer hem typ klockan 10 och pappa ska åka till utö med några kompisar. Men jag ska varar hos mina kusiner Harald, Ester och Sigge! Dom är veerkligen dom bästa kusinerna i hela världen! :)

Bye!♥


Har inte bloggat på aslänge!!!

Hej!

Jag märkte att jag inte har bloggat sen i lördags! Tråkig jag är...


Lördag 13:49

Tja!

Igår sov Klara hos mig :) Vi såg på "The Others" och det var typ fjärde gången för mig. Imorse red jag och då följde Klara med :) Jag red på Curt och det gick ganska bra. Snart ska jag åka till stan och sedan ska vi se på "Hair" på teater :D Hoppas den är bra, men Hejdå!


RSS 2.0