Roligt med ridning!

Idag har jag ridit. Förra gången jag red, så frågade min ridlärare om jag kunde byta ridgrupp. Inte för att jag va för dålig, men jag behöver träna på att galoppera. Nästan varje gång alla i min grupp ska galoppera (man behöver inte) så vill inte jag. Då sa jag och mamma attt det gick bra. Gruppen som jag rider i nu har samma lärare och rider en timme före. Jobbigt med att gå upp typ kl 9 på en lördag! Men jag älskar att rida så det gör inget =) Vi galopperar en och en i den här gruppen. I min förra har vi redan galopperat en och en så vi galopperar sammtidigt. Det gikllar inte jag, så jag fick byta grupp. Men jag har bestämt att när jag har blivit mycket bättre på att galoppera så vill jag byta till min förra grupp. Den känns mycket tryggare eftersom jag har ridit i 4 terminer med den.
HEJDÅ!

Kul med Linn och Matilda!

Hej allihopa!

Idag har jag varit med två av mina klasskompisar. Matilda och Linn! Vi gick hem efter skolan och Matilda åkte hem typ k.l kvart över 5. Och Linn åkte hem för typ 20 minuter sedan. Vi åt mellis, va på mitt rum, spelade på mitt Nintendo Ds, spelade in en kort skräckfilm på Linns mobil och tittade på tv. När Matilda åkte hem så spelade jag och Linn Guitar Hero. Sedan kom hennes mamma och då åkte hon hem. På skräckfilmen så var jag monstret och ba: öähhhh!! och Linn ba: Oh, let me alone, please! Jag ba: öähhhh!! Matilda spelade in och ibland så bytte vi skådespelare.

HEJDÅ!


Förkyld idag igen

Idag är jag fortfarande förkyld. Jag har varit hemma själv idag. Men mamma och pappa kommer hem lite tidigare från jobbet idag. Typ k.l tjugo i fyra. Det har varit jätte mysigt att vara hemma  själv idag. Jag gick upp typ k.l kvart över 10. På morgonen åt jag frukost och tittade på ett kort avsnitt av My little pony XD!! Gud vad töntiga de va, men ända söta. Men jag ville bara se på någon kort film. Jag åt pannkakor till lunch och bara en macka till frukost. Jag läste ut en bok jag lånade på biblioteket för en stund sedan.
HEJDÅ!

Sjuk idag

Hej allihop!
idag är jag sjuk. Jag är förkyld. Det började onsdagen förra veckan. Men då var jag bara lite hostig. Idag har jag lite ont i huvudet och hostar lite då och då. Men igår hostade och nös jag hela tiden. Idag är det bättre, jag och mamma hade tänkt att hon och jag skulle vara hemma själva idag eftersom att jag inte orkade vara i skolan idag. Men på morgonen när Ebba skulle sminka sig så spydde hon i handfatet... örrk XP Så hon fick vara hemma också. Mamma hade tänkt att jobba till typ k.l ett och sedan skulle hon vara hemma med oss. Nu tittar Ebba och mamma på "gost whishper" på tv. Det vill inte jag se så jag spelar lite dator nu. När programet är slut ska jag gå till dom och stänga av datorn. Nu har jag inget mer att skriva, så HEJDÅ!

Lite vad jag har gjort =)

Hej allihopa!

I lördags var jag och min familj och tittade på teater. Vi tittade på "Dracula". En film av Viktor Rydbergs gymnasium. Den handlade som på den riktiga filmen. Innan teatern åt jag på den godaste resturangen jag någonsin har ätit på! Det var en resturang med taimat. Det var också jätte mysigt där inne, lampor nästan överallt! och målade väggar och lite trä statyer (som var små) lite här och där. Om du vill se hur det såg ut i så kan du gå in på deras hemsida:http://www.kohphangan.se/bilder-s.html. Ja... så var min lördag. Idag slutade jag skolan k.l 12.00! Man kunde gå på fritids, men palla det... Jag är till och med förkylld så jag orkar inte vara i skolan mer. Jag tänkte bara vara hemma och titta på film och sådant.
HEJDÅ!


Nu kommer bilden =)

 
Rum stopparen som jag gjorde igår kunde jag lägga in nu...

Hejsan alla sköna bloggare!

Hej, idag har jag varit i skolan, jätte tråkigt!!. Särskilt på matten X( Men jag har tagit kort på en rolig sak iallafall. I söndags kom jag på en grej.  Att jag skulle kunna rita en cirkel som en rum stopp grej :) (jag kom bara på namnet xD). Den var faktiskt jätte lätt att göra! Du kan pröva hemma själv vettja! Jag hämtade två stycken papper, sedan lade jag dom under en rund grej (under syrrans lampa) och ritade cirkeln. Sedan gör man en till cirkel och klipper ut dom. Man klipper ut  en triangel på den översta cirkeln och använda som en mall till de andra trianglarna så att texten ska synas. När man har gjort det så skriver man en text, typ som: knacka först, kom in, tillträde förbjudet, stopp för föreldrar m.m. Sedan kan man färglägga text bakrunden i olika färger. Om man har ett "jungfru ben" så ska man sätta fasst den i mitten av cirkeln så att de sitter ihop (själv hade jag ett som jag fick av pollux klubben). Snipp, snapp, slut så var rum stopparen klar! Hoppas att ni fattar hur man gjorde den! (jag vet inte om jag förklarade så bra xD). Jag skrev: kom in, tillträde förbjudet, knacka först, stopp mamma, stopp pappa och stopp ebba. Synd att jag inte kan lägga in bilden nu, men i något annat inlägg så kan jag göra det =)
HEJDÅ!
Clara


HejHej!

Idag är det en jättetråkig dag!! Alla i min familj tittar på när Ebba spelar hanboll! Jag ville inte följa med så jag är hemma själv :( Det var nog bara det som jag skulle skriva tror jag... Men just det! Jag får nog inte spela längre, för när pappa åkte sa han att jag bara fick spella lite till. Jaja hejdå!
P.S
Här kommer en bild, lite tråkig men den får iallafall duga...


Hej!!

Idag har jag inget att skriva :/ Men det som är bra är att det är fredag!! :) Älskar fredagar! Ska ha fredags mys med familjen. Kanske se på en film... Jag har varit trött hela dagen, och det har varit jätte jobbigt! Vi hade JÄTTE TRÅKIG religion i skolan. Däremot tror jag inte på Adam och Eva och alla de där. Ofta gud skapade jorden XD Jaja, men nu kommer en bild från olw reklamen fredags mys :D

Haha! OLW chips= goda!

hej på dig! :)

Idag har vi åkt skidor vid ribbby skolan. Jag gillar inte att åka skidor men idag var det faktist jätte kul! Jag, Ebba och mamma har just tittat på tv, det var guds tre flickor. Vi följer det och nu är det robinson karibien :( DET SUGER! Jag kollade lite på repris för några veckor sedan, och en tant hade typ en yxa och dödade en oskyldig söt  kanin bara för att äta den!! :'( Jag började nästan gråta XD Men hallå döda en liten kanin! Mamma och Ebba ville se det när det började (alldeles nyss) men jag gick därifrån för jag hatar robinson (inte bara för att de dödade en kanin). Men när jag satte på datorn så sa de: "vi behöver inte se robinson!". Har inget mer att skriva så HEJDÅ!
Clara

Skola imorgon =(

Imorgon är det skola för mig!! Trååååkigt! Men kommer vara hemma på sport lovet :) Har inte något att skriva... 
Tycker du att det ska vara kul att börja skolan? Kommentera ditt svar!
HEJDÅ!
Clara


Hej!

Igår sov jag över hos en kompis, som heter Klara. Egentligen skulle jag bara va med henne i typ 3 timmar, men sedan ringde jag mamma och frågade om jag kunde sova över hos Klara. PÅ kvällen (innan vi skulle sova) tittade vi på film. Vi såg på "En galen dag i new york" (en mary kate och ashley olsen film). Den slutade typ k.l halv 11, och då gick vi och sov. Innan jag sommnade längtade jag till mamma och pappa, men det gick över snabbt och då sommnade jag.
HEJDÅ!
Clara

Friluffs dag!

Hej!
Idag va min familj och några som vi känner va på friluffs dag (jag vet att det låter lite konstigt :S). Vi va på ett ställe (där det va jätte mycket folk!) och vi åkte snow racer, pulka och snow runner. De Som vi känner har ett barn som är typ 2 år, vi åkte pulka och snow racer med honom. Först när han precis skulle åka så ville han inte, men när vi väl åkte så skarattade han jätte mycket :) Vi åt korv efter vi hade åkt lite och senare så fortsatte vi. Man kunde också åka skidor och skridskor där men vi gjorde inte det.

Snow racern och snowrunnern såg ut så här!
hejdå!

1 Januari!

Jag har precis kommit hem från en promenad med mamma & pappa. Ebba va också med först men hon skulle också vara med Emma (jag blev lite avundsjuk hon är faktist min kompis också!?). Vi gick runt lite på mitt gamla dagis (SAKNAR VERKLIGEN DET!) och åkte snow racer med mamma & pappa.  När vi kom hem ringde Ebba och sa att dom skulle komma hem till oss, så jag kanske kan va med dom.
HEJDÅ!
P.S
glömde lägga till en bild igår, så...

RSS 2.0