1:a advent

Hej! Nu är det första advent! Det glömde jag nästan... Eller okej, inte glömde, men glömde skriva det på bloggen. Här får ni en bild som jag har ritat på Paint:



P.S!

Jag vill att det ska bli vinter snart!!


Teater föreställning :-)

Hej

Igår hade jag och min teatergrupp föreställning och det gick bra, men jag tappade jag bort mig typ fem gånger xD Jag har föreställning idag också, då tror jag att det går lite bättre ;)


>:(

Hej

Vår data har cp:at! Igen... Igår spelade jag sims, och då funkade den visst jättebra, jag gjorde en familj med bara kändisar :) Jag hann bara göra två simmar, den ena var Hayley Williams (sångare i Paramore) och det blev fett likt henne som hon ser ut i verkligheten! :O Sedan gjorde jag Lady GaGa och det blev sådär, fanns ingen bra frisyr! Men sminket blev bra ;) Hon fick en såndär frisyr som hon har i... ööh... Paparazzi-videon tror jag. Hihi, Lady GaGa blev mamma till Hayley xD Men nu går det inte att använda våran data, jag har använt Ebbas hela tiden i typ en månad! Det är därför jag typ inte kan lägga in bilder från kameran :( Aja, har typ inget mer att skriva...

Hejdå!


Min besökstatistik är låg :(

Kan du hjälpa mig genom att bara läsa min blogg :) <3

Bild: Clara


Nu är de mina!! :-D :)

Tja!

Jag och mamma kollade på Dr Martens-kängor på blocket.se förra veckan och vi såg några som var suuuupersnygga och fanns i min storlek och vi hörde av oss till henne och mamma hämtade dom idag :-D Jag kan tyvärr inte ta kort på dom för att våran dator har typ kraschat och man kan inte lägg in bilder på Ebbas dator :C

Tjaow på dig! ;)


Fredag! :-)

Hejsan, hejsan! :-)

Jag har varit sjuk hela veckan (förutom måndag) och det har liksom varit ganska mysigt, men ändå jobbigt att vara så sjuk såklart... Och förlåt att jag inte har bloggat på länge :/ Jag har precis sett på vem som åkte ut på Idol.  Det var Amanda P som åkte ut och jag blev inte så ledsen direkt... Aja, innan Idol så lyssnade jag lite på musik och hihi medans mamma såg på Idol själv ( :( ) så spelade jag, Ebba och pappa Guitar Hero :P Sedan spelade jag liiite trummor, sedan blev det lite tråkigt för dom höll på med med sina regler och då tyckte jag det blev ap-tråkigt, så jag gick upp och gav mamma sällskap och lyssnade på musik och kollade på omröstningen av Idol (Japp, som jag redan sagt...). Jag lägger in en Paramore-låt som jag nyss lyssnade på ;) :




Leaves

Det här är jag idag:

 

Jeans-Kappahl
T-shirt- Punkt shop
Baseball jacka- Gina tricot
Hängslen-Dollar store (i Boden)
Mössa-Min mormor har stickat


Sex pistols

Hej

Jag sitter här hemma själv vid datorn och lyssnar på Sex pistols :-) Lägger in två låtar med dom för att dom är så bra ;-D



Tjaow! <3

P.S!

Förlåt att jag inte bloggar så mycket nuförtiden, men jag kommer att blogga mer nu!

Sjukt fula, men ändå riktigt söta!

Hej

Hoho! Jag visade nyss mamma och Ebba vad en blobfish är. Dom bara: "Nemen gud!! Den där är väl fake?" Jag:"Nej! Det är den inte!" Sedan kollade vi lite på bilder, jag kan visa några.




Sjukt gullig!!


Jag: "Den där bilden ger mig seriöst "Kalla kårar"!"



Så! Nu har ni fått sett lite bilder av en blobfish :)

Hejdå! <3


Halloweenfest 1 nov.

Tja!

Jag hade Halloweenfest hos oss den första npvember förut, jag glömde att lägga in bilderna på bloggen, så jag gör det nu :-) (lite sent kanske...)




Denna är nog finast :)






Den söta mördarkatten


Blodig, farlig, läskig VAMPYR!

Det var dom bilderna de... Asrolog kväll!! :D


RSS 2.0