Påskhare

Hej!

Den här har jag gjort på slöjden :) Det är till för att det ska va servetter i den :D


Halloween musik

Hej!

Just nu har jag musiken till filmen Halloween från 1978 för att jag och Ebba lyssnade på den och sen försökte Ebba spela den på piano och hon lärde sig den på typ en minut :O Jag kan lite av den men inte helt. Det är liksom tre noter i den låten… Kan lägga upp låten på bloggen sen, men jag bloggar med mobilen just nu.

Hejdå! :)


Grym groda

Hej!

Asså, haha! Vendela och jag kollade på en rolig video som spelar Ant smasher och är asbra! Kolla i slutet vad han gör :O Jätteläskig! (Jag är rädd för grodor om du inte visste det...)


Hej

Hej!

När jag sitter och läser grejer från typ 2009, 2010 och början av 2011 skäms jag och skrattar för att jag skrev så pinsamma saker och ointressanta och typ öörghh! Jag spärrar upp ögonen och typ tänker "Hur FAN kunde jag lägga in den här muppbilden!!??" Sen får jag typ panik, så jag ska nog byta blogg. Radera den här och göra en ny. Dom gamla inläggen är ju seriöst pinsamma! Och jag har inte några direkt "värdefulla" inlägg. Liksom, bilderna finns ju på kameran och så. Kan skriva den nya adressen i ett inlägg här så mina "läsare" (om jag har några) kan läsa min nya blogg. Fast det känns lite jobbigt att radera denhär… Aja, jag måste kunna prova på sånna här saker, jag vill INTE va en liten lort x)

Hejdå, bloggen… :'( Kommer sakna dig fast ändå inte…


Påskklänning

Hej!

Snart är det ju påsk, då blev jag sugen på att rita påskkläder 8D


Kärlek till er <3

Ni är dom sötaste kaninerna i världen, puss :*


"This shit getz old."

Thihi, kolla min header! Bilder från typ 3:an! Lalala, kolla mina kläder, röda byxor och lila skor! Fin matchning c: …
Ebbas polare Norea fixade min design och header förut dör jag vet inte hur man gör, vill gärna ha en ny :(


Vill ha!

Hej!

Snart närmar sig min födelsedag :D Eller okej, på måndag blir det exakt en månad...

Här kommer tre grejer ur min önskelista:


Ihihihi, schnyyyygg!! :D




:DD


Nirvana <33


Vår

Hej!

Nu är det vår på riktigt! :D Jag och Matilda plockade blommor igår, dom vi hittade (fanns inte många asså…)


men kom upp då

Hej!

Måste bara säga en sak, jag bytte profilbild på bloggen och den har inte kommit upp än! Jag har väntat länge och sånt. Bara så ni vet, jag vill inte ha den bilden som jag har nu!! (Den där jag har grå tröja och har hela luggen i halva facet)

Bra att veta.


Fredag igen! Wiiihoo!

Hej!

Nu är det fredag! :D Sugen på att va Vendela. Vad gör man då?? Hmm, ja du, kanske ska ringa henne! :DD Och om det inte går? Ja, då!! D:< -.- Aja, hoppas det går iallafall.

Ha en bra helg! :)



Juste, my hair ^^


Klaga lagom liksom

Hej

Oj, oj här sitter jag och klagar på allt som är skit och inga glada miner. Nu på senaste tiden har jag klagat väldigt mycket. Hur ska detta gå? o.O Svaret får ni när lilla Clara är glad igen. Punkt.


@%&#@=#!!

AAAAAAAAAAAHHHGGGGRGH!!

Får seriöst damp! Våran dator funkar inte just nu!! Den är CP-skadad! När jag äntligen trodde att den skulle funka förra söndagen blev jag så glad, men förut i veckan funkade den oftast men ibland blev den lite konstig och jag är SJUKT sugen på att spela Sims, men nej då ska den såklart mobba mig...

BUHUHU...


Psycho

En kontig tanke, men jag skulle vilja ha ett uppstoppat människoöra på väggen som man kan göra hål i örsnibbarna och sånt på. Då skulle man kunna ta en nål i det örat och prova olika örhängen och till och med töja ett hål! 8D Jag vill ju ha töjning, men får inte, så man kan ju göra det på ett annat öra :D Synd att det inte funkar och att man skulle bli kallad typ psykopat eller nåt.


Bra låt

Hej!

Det här är en av mina favoritlåtar av Paramore :D (Lyssnar på den hela tiden så den kommer förmodligen bli uttjatad snart...)


Uuuuusch

Hej!

Jag får typ panik! Kom på att det är final på Melodifestivalen idag! D: Mamma kommer sitta i soffan och bara: "Oh, vad mysigt det här är! :D"  Ebba har jag ingen aning om vad hon kommer göra ikväll (typ säker på att hon ska va hemma, men vad ska hon göra liksom?) och pappa vill säkert se på nån "Eventyrsfilm" och jag kommer dö av tråkighet! Vendela är i Romme och jag vill va med henne men det går inte! :( Jag är liksom sugen på att gå ut och typ köpa godis och ha pickninck i skogen i skolan och sånt, men ofta mina kompisar vill det... Skulle vara nice att va med Matilda hemma hos henne och ha pickninck :D Vet inte om hon kan va... Ååååååhh, har så tråkigt!!! Vänta... Nu kom jag på en ide! Ska ringa Matilda :D


Lite nödvändig fakta:

SAKER JAG ÄR RÄDD FÖR:

1. Ödlor och grodor

2. Gerbiler (Ser så bitiga ut! Dom ser också läskiga ut!)

3. FÖR mörka rum

4. Trånga rör (T.ex vattenrutchbanor)

5. Skitgamla hus (fast dom kan också vara spännande)

Okej, den här är typ egentligen hemlig, men jag säger den ändå:

6. När man är ensam hemma och ska trycka på spolknappen på toa! :O Då känns det som att nåt ska hoppa upp ur toan eller nåt och då springer jag skitsnabbt ifrån!

7. Clowner!  (jag har inte sett filmen Det men jag är ändå rädd för dom!!)

8. Skumma människor

9. Speglar

10. Att tända eld på en tändsticka

Det finns säkert fler saker jag är rädd för, men kommer inte på mer.

SAKER JAG GILLAR ELLER ÄLSKAR:

1. MUSIK!!

2. Kompisar

3. RITA & MÅLA!!

4. Pyssla

5. FAMILJEN!!

6. VENDELA!! (My BEST friend) <3

7. Vara ute i skogen eller typ varsomhelst

8. Film (tycker sånt är intressant och SKITKUL!)

9. Spela The sims 2

10. Typ alla årstider (Mest sommaren, me alla är typ lika bra)

11. Blogga!

12. Djur (Särskilt mina kaniner!)

13. Fota

Finns mycket mer saker jag gillar/älskar, men dom får nog inte plats :)

Hejdå! :D

P.S!

Sakerna var inte i ordning!


I forgot!

Hej!

Kom nyss på att jag inte har skrivit att jag har kommit in på Brandbergsskolan!! :DDD WHHHHAAAAAAAAHH! Hur kunde jag glömma det?? Svar: Jag har varit sämst på att uppdatera. Punkt.

Nu ska jag sova, godnatt! ;)


Dumma facebook

Hej!

Jag har en omslagsbild i min profil på facebook men bilden måste vara typ minst 400 pixels och alla snygga bilder på band från Google är jättesmå! Just nu har jag en haj som omslagsbild, men jag vill inte ha den! Jag tog den bara så länge men den är ful... Hittade en skitawesome bild på Paramore! :DD Men den skulle också såklart vara för liten...


Seriöst, en av dom snyggaste bulderna som gjorts!! 8D


Klippt mig! :DD

Hej! Jag sitter i bilen på väg hem från frisören och det blev ASBRA!! Nästan exakt likt originalet :) Bara med lite hårspray blir mitt hår perfect ;D Lägger in en bild sen ;) Juste, jag ska färga håret svart ikväll! :D Yeah! <3


My hairstyle :D

Ok, nu säger jag vad jag ska ha för frisyr. Jag ska nämligen klippa mig idag :) Men jag är lite nervös, men jag tror att det kommer gå bra, jag tror inte frisyren är svår att klippa, men för att få upp mer volym behöver jag en del hårspray ;) Jag ska klippa mig som Hayley Williams från Paramore, Ebbas kompis hade en sån frisyr förut, så jag ska visa en bild på Hayley och Ebbas kompis.


Mina kläder idag

Det va sjukt jäkla längesen jag la in outfitbilder!! Här kommer en :)


Ny favoritblogg!

Hej! Jag har precis fått en ny favorit blogg :) Först var det hofh.se men nu är det epicfaiil.se :D Den är såå awsome!! :D Älskar hennes stil och allt och hon är så rolig! Haha, jag kollar ihjäl mig på en video som hon har gjort :) Den är också awsome. Awsome awsome awsome. She is my new girl :) <3


RSS 2.0