Fredag ^^)

Hej allihopa!
Jag vet inte vad jag ska skriva... Men igår var det våffeldagen! Någon som åt våfflor? Det gjorde jag, innan jag skulle åka till scouterna. Jag älskar verkligen fredagar!! ( jag kanske har sagt det några gånger nu XD)
HEJDÅ!

19.01 Måndag

Tja!
Jag har ätit för typ för en kvart sen, jag blev rastlös och satte mig vid datorn istället. Igår när jag skulle packa jumpapåsen skakade jag av alla kläderna och så ramlade det ut något. GISSA VAD DET VAR! Jo, det var min hårspännerosett!!! Den va alltså inte borta ^^) Imoorgon ska jag va med en kompis i min klass som heter Wilma.
HA D BRA!

Önskar råddjuret Bambi , just det! Bambi är ju en ghjort.


Hej på dig!

Åhh, imorgon  är det skola =( Jag har haft en skitrolig helg!! PÅ fredagen så var det "Vi hade iallafall tur med vädret igen!" på filmkanalen. Haha, vi tittade på den (alla i min familj). Jag har sett etten förut och tvåan var faktiskt bättre en ettan. Inte en höjdarfilm direkt, men ganska rolig. I lördags hade jag ridning på morgonen och sedan vid typ tretiden kom Klara och sov över hos mig. Just det! Det var supervarmt (typ 7 plusgrader ute!!) så jag grillade korv på tomten och sedan kom mormor och morfar och då skulle vi till biblioteket och låna en bok som hette "Virka amigurumi". Vi köpte garn och virkpinne på garnaffären i åby. Jag virkade lite när jag kom hem och sedan kom KLara. Vi va en liten stund och sedan kom Vendela och va med oss. Efter vi hade ätit såg vi på film. Vui såg på "School of rock". För mig var det typ hundrade gången jag såg den, för Vendela typ tredje och för KLara första gången. Vendela gick hem k.l 10 (själv eftersom hon bor mittemot oss.) Klara och jag va lite på morgonen sedan. Hon skulle köpa skor, efter hon hade gjort det ringde hon mig och frågade om vi kunde va igen XD Då kunde vi va det så vi har gjort lite olika saker.
HEJDÅ!

P.S!
Tur att du orkat läst xD

Amigurumisarna är så söta!

Fredag

Jag har tråkigt, men jag ska titta på film. Mamma och Ebba kommer hem om typ en timme  och pappa har bedminton =/ Jag har suttit vid datorn kanska länge nu, så det vill jag inte göra. Idag hade jag mitt rosett hårspänne (som jag hade på discot)  och två tofsar. Annars brukar jag inte ha uppsatt hår, det är snyggare med utsläppt, men det var faktiskt riktigt snyggt idag. Men vi hade idrott i skolan idag så jag la mitt hårspänne på min tröja medans jag var i gympasalen. När jag skulle dusha efter så såg jag hårspännet, men när jag hade klätt på mig färdigt så fanns det inte där!! Då letade jag överallt i omklädningsrummet så jag gav upp och gick till fritids istället men då hade jag inget att va med så jag gick hem lite tidagare. Åhh, varför ska just mitt fina, fina hårspänne va borta!!???
HEJDÅ

Den jag hade är högst upp till höger.
 

Längesen!!

Tja!
I fredags så hade klass 4B skoldisco =) Hela veckan hade jag och Linn sett framemot discot, men det var skittråkigt =/ Men det var jättekul innan, för att då var jag med Linn och Klara och vi bytte om hos mig. Nu kommer det lite bilder som Ebba tog på oss!

Ebba sminkade Linn litegrann, Klara i mitten, jag till höger och Linn till vänster.

Skulle bli riktigt bra bild om jag inte skrattade XD

HEJDÅ!

Hej Hopp!

Tja
Idag har jag varit i skolan, efter jag va det så gick jag till biblioteket för att gå på biblioteks klubben "Bokmalarna". När jag kom hem (vid fyratiden) så var Ebba med hennes kompisar Jacqueline och Frida. Frida hade med sig sin lilla hund, och den var jättesöt! Haha! Den somnade i sängen XD Åhh, vi kunde ju tagit kort på den och lägga in den bilden X( Aja, nu har dom ända gått.
HEJDÅ!

Har tråkigt =(

Här kommer ett litet tråkigt inlägg -.- Eftersom jag inte har något att skriva... jag är också lite irriterad på snö vädret! Visst, jag älskar vintern, men nu är det ju mars! En vår månad asso! Okej då, efter sportlovet ska den iallfall bort. Nu längtar jag till våren... då man bara behöver sätta på sig en kofta och jumpa dojor eller converse! Bara om man typ ska gå till konsum så måste man klä på sig som att man ska klättra upp för Maunt Everest! Aja, nu kan jag tänka något positift...... JUST DET! Det är världens bästa dag fredag idag ^^) Mums! Jag är redan lite sugen på cips
HEJDÅ!

=) =(

Idag har jag varit på fritids i typ 4 timmar (inte så mycket jämnfört med de andra). Det var inte så kul :/
 
Igår såg jag ju på bio och filmen var faktiskt jättebra! Den rekommenderar jag till alla som inte har sett den. Nu ska jag och Ebba göra någonting (vet inte vad).
HEJDÅ!

Ska se på bio

Hej igen!

Nyss så beställde jag och mamma biobiljetter till "Alice i underlandet" i 3D av Tim Burton! Jag älskar alla tims filmer <3 Och Avril Lavigne (En av min idol) sjunger en låt till filmen, lyssna på den på youtube.com Låten heter "Alice". Sedan skriver jag om filmen när jag har sett den! Idag eller imorgon.

Johnny Depp är den galna hattmakaren! Love Johhny to!

HEJDÅ!


På mammas jobb

Nu är jag på mammas jobb och har precis ätit frukost. Jag var tvungen att gå upp ca 06.00 så jag orkade inte äta frukost -.- haha! jag råkade skriva ett inlägg där det bara stod "På" och inget mer XD Förlåt, men det var inte med flit. Attans också, jag glömde ju kameran :0 Aja, jag kan iallafall gå in på alla sidor som går. På alla andra datorer kan vissa sidor vara låsta =( Men jag fick en bra dator =)
HEJDÅ!

P.S!

Jag kommer nog att skriva ett annat inlägg lite senare.


hej på dig XD

Jag är med Ebba och Olivia nu och gör typ ingenting. Bara lysnar på lite musik på youtube. Jag, Ebba, KLara och Lella har varit och hälsat på dagis XD Aja, nu ska vi hitta på någonting.
HEJDÅ!

RSS 2.0