Klar med läxorna

Hej!

Ja har precis blivit klar med två läxor :P Vårann lärare sa att man kunde gå in på en hemsida och öva på Sveriges landskap, och den var ganska bra :)


WIHU! MVG! Fast jag var tvungen att öva lite för att få det...


Gott

Hej!

Ville bara säga att godiset jag köpte till mamma i morsdag present va skitgott! AAHH, jag blir typ beroende :O


Outfit Måndag


Baseballjacka-Gina Tricot
Linne-H&M
Shorts-Kappahl
Tights-Lindex

P.S!
Om ni undrar varför dom senaste outfitbilderna är snea så är det för att kameran har typ bajsat :S


Tagit hål :)

Tja!

Förut idag så gick jag och mamma till Västerhaninge centrum och tog ett till hål i mitt öra :) Det blev skitsnyggt tycker jag! :D



XOXO♥


Outfit onsdag





Haha!! Ni vred på huvudet!

Tröja- Lindex
jeans-Klappahl


Örhängen-Glitter


Satan i gatan


Tårta!

Tja!

Förra veckan så var mormor hos oss och då virkade vi (rättare sagt hon, jag kan intre virka) en tårta! Vi hade inget grönt och rosa garn, så det blev blå och lila!



Hämtad ur:  Virka amigurumi av Mia Bengtsson

XOXO!


Förlåt!

Hej!

Förlåt att jag inte har bloggat på aslänge, men jag har inte alls haft blogglust. Ebba och mamma är på Rhodos i Grekland och kommer hem på söndag. Jag längtar till dom jättemycket! imorgon tänkte jag åka till Gröna Lund med Klara och pappa, men det är så bajsigt, för att Klara är sjuk! >:( Så vi kanske inte kan åka morgon :( Och nästa helg går det inte för att jag vet inte  och jag vill inte vänta! Skit också! Aja nu ska jag iallafall äta tacos :)

Hejdå!


Ny teckning







Bye!


Handen

Tja!

Snart ska jag till handen och köpa en tröja och Ebba ska köpa solglasögon :) Först måste jag äta lunch.


Tunga+nål+örhänge=Sant




Torsdag

Hello!

Nyss var Matilda hos mig och vi var lite med Mario i hagen och vi byggde upp en hinderbana till honom :P Han hoppade över hindrerna, men inte i rätt ordning :P Det skulle vara bra om vi hade koppel och sele, men vi har inte det :( Sedan gick vi upp på mitt rum och typ gjorde ingenting. Eller jo, vi "piercade" mitt ormgosedjur i tungan xD Synd att jag inte tog kort på Mario när han hoppade >:(

Mors, mors!☺


Onsdags outfit


T-Shirt-Lindex
Shorts-Kappahl
Tights-?
Jeansjacka-H&M
Sjal-Åhlens
Rosett-Lindex


Läxor

Tja!

Just nu sitter jag och gör läxorna. Jag var tvungen att ha datorn för att jag har gjort en engelskaläxa och då skulle jag gå in på datorn för att översätta viss engelska ord. Nu måste jag fortsätta med läxorna *snark*.

Bye!


Skitvarmt ute!

Hej!

Idag är det skitvarmt ute! Sköönt! Ja, vad ska jag skriva? Jag sitter vid Ebbas dator och äter mellis (nutella mackor! :P). Jag vet inte om jag får sitta vid hennes dator, men aja, jag brukar inte blogga så mycke nuförtiden! Tråkigt va!? Men jag ska skärpa mig :P

Hejdå!<3


Söndag

Tja!

Förlåt att jag inte har bloggat på så länge! Iallafall, igår så var Harald, Ester och Sigge hos oss! Vi byggde upp kaninhagen och så fick Mario va där i :) Vi var också en liten sväng på tivolit.


Jag och Ester hoppade i hoppborgen :P


Här åker Ester ner :)




Sötis!!





Hejdå!


Super Mario ♥

Hej!

Idag köpte jag en kanin! :D Vi har nyss fixat med buren och sådär. Han är världens gulligaste kanin!! Han heter Super Mario :) Han är lika söt som vår förra kanin "Prickelina" var. Jag älskar honom! Han ska vara en innekanin och en utekanin, vi har köpt en utebur förut och vi har kvar hagen som Prickelina hade förut och så köpe vi en innebur :)


Här är han i Ebbas famn ♥







Jag satte fast mariosvampen på buren :)


Visst är han söt!?♥☺

Mors, mors!





Är med Klara :)

Tja!

Idag är jag med Klara och vi har gjort pärlplattor :)


Jag har gjort båten och fjärilen och Klara har gjort mönstret.


Ser ni gubben i mönstret??:P

XOXO


Vattenballonger!

Tja!

Idag var jag med Matilda och Klara efter skolan :) vi gorde massa saker men ett av dom var att vi lekte med vattenballonger :D Jag hade kvar ouppblåsta ballonger kvar från min tjejmiddag så vi fyllde dom med vatten :P sedan gick vi ut med handdukar över kläderna och typ körde "gris" med ballongerna. Jag råkade smälla dom flesta hehe... Aja, vi hade iallafall skitkul :) Nu ska jag ta kvällsfika, borsta tänderna och sean ska jag sova.

vattenballongshälsningar från Clara!;)


RSS 2.0