Pumpa!

Tja!

Jag och mamma gjorde nyss en pumpa, vist blev den snygg? :P Det klart, det var ju jag som gjorde "designen" ;D (OMG, skryt...) Nu ska jag lägga ut pumpan på trappan och på Facebook :) Ha det så bra hittills!

/CLARA :-)


Elak vampyr >:D


Go supermodel.se design av mig

Tja!

Jag gjorde nyss en egen Halloween-designbild på gosupermodel.se!


Hihi! ^^P

Bajs, bajs!


Zipperall!

Tja!

Jag vill jättegärna ha en zipperall eller one piece! Antingen en leopardmönstrad (helst) eller svart med vita streck. Men asså varför ska dom vara så jäkla dyra??!! Den leopardmönstrade kostade typ 1000 spänn och den andra kommer jag inte ihåg... Jag får väl önska i julklapp. Om typ två månader! Buhuhu!! :'( :( >:(


Oj, vad stor...


Liten...


Vill ha faketöjning!

Hej

Förra veckan var jag i stan och dp gick jag in på Punktshop och köpte en tröja och i kassan såg jag att det fanns fake töjningsringar! Jag tycker det är snyggt med töjning, fast bara om det är en spiralring. Det fanns typ en blå med svarta streck! Den var skitsnygg! Nu är jag verkligen asirriterad på att jag inte köpte den!! >:(

Hej svejs!


Halloweenbild på Paint!

Hej

Jag gjorde nyss en Halloweenbild på Paint, vad tycker ni? Jag blev iallafall nöjd! :D Längtar jättemycket till Halloween! Var rätt tråkigt förra året faktiskt, var bara med mamma och pappa (Ebba dygnade med sina kompisar då)


Helt grym!!!

OMG.

Här är originalet:





 Asbra! :D

Natti, natti! ♥

Hej!

Jag ska lägga mig nu, men blev sugen på lite kvällsfika, men jag måste ju också borsta tänderna. Oj, vet inte varför jag hade sne text, men jag blev lite sugen, hihi! ^^)



Godnatt! xO *smileyn gäspar xD*


Dr martins

Hej

Jag vill jättegärna ha ett par Dr martinkängor! Det finns i min storlek, men dom är rätt "klumpiga" och jag har smala, men rätt så långa fötter. Jag vill helst ha svarta, men funderar kanske på vinröda...



eller


Handen

Tjenamors!

Oj, har aldrig skrivit en sånhär hälsning på bloggen förut, hihi :P Men jag har varit i handen centrum idag med mina kusiner, Ebba och mamma (inte så himla längesen) Vi köpte inget, vi bara kollade. På H&M såg jag en jättesnygg The doors-tröja! Jim Morrison är så snygg :3 Jag kan lägga in en bild.

Okej, jag hittade varken på deras hemsida eller på Google, men den var iallafall dösnygg! :)


Idol

Tja!

Jag har kollat på Idol med mamma, Ebba och våran kusin (vi var hos dom när vi var i boden i somras). Jag tyckte att Amanda F och Olle var bäst! Haha, tycker faktiskt att alla är taskiga mot Alexander Bard, han har ju rätt i typ allt! Han är bäst i juryn tycker jag. Mina favoriter på Idol är Amanda F, Molly, Moa och Olle. Typ alla killarna är dåliga tycker jag förutom Olle. men varför klippte han av sig håret? :( Gav han det till Tove Styrke eller? (Ni fattar inte om ni inte såg på Idol från början) Jaja, måste kila, Bye! :)


Klar!

Tja!

Igår blev jag klar med den där tecningen som jag aldrig la in en bild på, men nu får ni se hur den såg ut förut när den inte var färglagd och hur den ser ut nu när den är det! :)


Lite suddig bild, men jag kan inte ha blixt för då blir fotot helt vitt!


Cd-skivan är inte klar, men allt annat är det.

Vad tycks då? :) 


Kanelbullens dag

Tja!

Idag är det ju kanelbullens dag! Jag måste äta bullar! Okej, det är ingen som säger att jag måste men nu blev jag sjukt sugen! Måste säga till mamma när hon kommer hem att vi måste cykla hem och köpa bullar! :)


Omnomnommm!! :P


Svar på kommentar

Från: Klara

Kommentar:

Men du, jag och Tess hade det faktiskt ganska kul på rudan när vi orienterade. Vi skulle ha tagit alla om inte Tess hoppade i diket som du sa att hon skulle! xD Men jag har en ny blogg nu som jag tänker skriva ganska mycket på så kolla om du vill jag skrev in den där det står URL/Bloggadress vet inte om du kan se det men ha det gött då! :)

//
Klara
x)
<33
Svar från mig:

Hihi, jag vet! Men jag skrev ju inlägget innan vi var på Rudan. Det var kul när Tessan plurra i diket!! *Garvar* xD Ha det bra, syns på måndag :)


-

Hej

jag håller på att ladda batterierna till kameran för jag vill gärna ha en ny profilbild på Facebook och jag vill fota teckningen jag håller på att rita. Jag ska försöka blogga om lite roligare saker...

Hejdå! :)


Paramore :D


RSS 2.0